Zout- en jodiuminname. Voedingsstatusonderzoek bij volwassenen uit DoetinchemHendriksen, Wilson-van den Hooven, van der ARapport
Reduction of salt: will iodine intake remain adequate in The Netherlands?Pieter van 't Veer, M.C. Ocké, J. Verkaik-Kloosterman2010 DecTijdschriftartikel
Food and vessels: the importance of a healthy diet to prevent cardiovascular disease.Jeljer Hoekstra, Verschuren, F. Buchner, Engelfriet, Hoogenveen, C.T.M. van Rossum2010 FebTijdschriftartikel
Behavioral influences on preterm birth: a review.David Savitz, Pamela Murnane2010 MayTijdschriftartikel
Cancer mortality in Europe, 2000-2004, and an overview of trends since 1975.Bertuccio, Fabio Levi, Lucchini, Peter Boyle, Eva Negri, Cristina Bosetti, LaVecchia2010 JunTijdschriftartikel
Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2010. Van gezond naar beter: deelrapport Gezondheid en determinantenHoeymans, Melse, Schoemaker03/2010Rapport
The epidemiology of hand eczema in the general population--prevalence and main findings.Jacob Thyssen, Jeanne Johansen, Allan Linneberg, Torkil Menné2010 FebTijdschriftartikel
Design and feasibility of an international study assessing the prevalence of contact allergy to fragrances in the general population: the European Dermato-Epidemiology Network Fragrance Study.Elsner, Diepgen, Rossi, Pieter-Jan Coenraads, Åke Svensson, Margarida Gonçalo, Magnus Bruze, Luigi Naldi2010Tijdschriftartikel